Fördelen med Blue Line Club

Blue Line Club är en väl etablerad kedja av profilerade gatukök. Att vara med i Blue Line Club innebär såväl lägre priser som hög kvalitet igenom hela verksamheten. Varje medlem får ett certifikat som beskriver den kvalitet som Solna Korv och fastfood-enheten ska leva upp till; det ska vara rent och snyggt samt bra service.

Rabatterade priser

Som medlem i Blue Line Club får man rabatt på ett flertal varor. Vissa produkter erbjuds exklusivt till medlemmar, medan andra säljs billigare till medlemmar än till övriga kunder.

Marknadsföring

Förutom bra priser på bra produkter utgörs en viktig del av Blue Line Club av marknadsföring. Det karaktäristiska profilmaterialet i form av ljusskyltar och skyltmaterial som ingår i Blue Line-konceptet, följer naturligtvis med. Medlemmar får också rabatterade priser på arbetskläder. Dessutom ingår specialanpassade banderoller till lokala kampanjer 2 gånger per år.

Utveckling

Ett marknadsråd bestående av representanter för fastfood-enheterna och Solna Korv, tar fram förslag på marknadsföring och intressanta kampanjer.

Mervärde

Medlemmarna i Blue Line Club får ta del av all vår samlade erfarenhet om hur man gör en verksamhet lönsam. Där ingår bland annat utbildning, program för hygienkontroll, hjälp med maskinleverantörer och leasing av utrustning, lägre inlösen av kortavgifter samt viss ekonomisk rådgivning.

Medlemskapet kostar 3.500 kr exklusive moms per år.
Intresserad?
För mer information om Blue Line Club kontakta:

Försäljningschef
Robert Dahlström
0708 – 22 45 15
robert@solnakorv.se